AKTUELNO

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović istakla je gostujući u emisiji „Kontravizija“ da ta opština vredno radi i da rezultati ostvareni u prethodne dve godine potvrđuju da se promene na bolje.

- Zadatak mog tima je bio da povratimo izgubljeno poverenje građana u institucije, svakodnevno radimo sa građanima, razgovaramo, osluškujemo njihove potrebe, uvažavamo inicijative, savete i kritike i to je ono na šta sam ponosna – istakla je Vujović.

- Beograd se promenio. Građani su želeli dalji napredak i dali su glas listi „Aleksandar Vučić-zato što volim Beograd“- navela je ona i ukazala da je Savski venac opština na kojoj se promene najviše vide, jer se tu odvijaju i najveći projekti.

Prema njenim rečima, opština je bila devastirana i zapuštena, a sada se intenzivno radi na rekonstrukciji ulica, uređenju parkova, zelenih površina...

- SNS je ostvrarila fantastične rezultate na izborima, to govori koliko Beograđani žele dalji razvoj Beograda i koliko je važno imati plan i program. To je ono što opozicija nije imala jer njihov jedini plan i program je bio mržnja prema Vučiću i svima koji predstavljaju SNS – dodala je ona.

- Mržnjom lažima i pozivima na linč se ne mogu obmanuti Beograđani. Beograđani su već jednom bili obmanuti i opljačkani za vreme Đilasa i dobro se sećaju i ne žele da im se to opet dogodi. To su i pokazali na izborima – istakla je Vujović.

#Irena Vujović

#Kontravizija

'