AKTUELNO

Marina Komad, savetnica za medije lidera SDS, žestoko je na svom profilu na Tviteru oplela po Draganu Đilasu i njegovom stavu o formiranju saveza opozicije.

Dragan Đilas je ranije istakao da su se "savezu pridružile i manje stranke" što je savetnicu Borisa Tadića izvelo iz takta pa je rešila da oplete po Đilasu, ali i Jankoviću i Jeremiću.

- Šta Đilas misli kada kaže"da se pridruže i manje stranke". A koja je to sada "velika" stranka u projektu tog saveza? PSG koja nije ni stranke nego pokret i NS koja nijednom nije samostalno ni izašla na izbore, a Jeremić u zenitu osvojio 5%? Kako su to drugi mali, ako su to veliki - napisala je ona.

Kako navodi, način na koji je Dragan Đilas predstavio Savez za Srbiju nije ideja ujedinjena opozicije, već njegova samostalna ideja.

- Način na koji je Đilas predstavio Savez za Srbiju nije ideja ujedinjenja opozicije, već preslikavanje te ideje na promenu imena i načina funkcionisanja jedne koalicije. A ako je to ujedinjena opozicija, pa onda je već nastupila na bg izborima. I izgubila - istakla je ona.

Tadićeva savetnica je Đilasa zakucala pravo u centar istakavši da se on na beogradskim izborima predstavljao kao bivši gradonačelnik i na taj način se vratio u politiku, ali pogubno.

- Zar nije Đilas poslednji koji bi na svoj profil trebalo da kači tekstove o tome kako bi iz politike trebalo da se povuku oni koji su kompromitovani vršenjem vlasti? Zar to za čoveka koji se u politiku vratio kao BIVŠI GRADONAČELNIK na BG izborima nije marketinški pogubno?

Izgleda da se Savez opozicije raspao pre nego što je do njegovog formiranja došlo. Svi predstavnici opozicije žele vlast samo za sebe, a ovo je jedan od dokaza za to. Upravo zbog toga se i raspadaju.

#Boris Tadić

#Dragan Đilas

#Političar

'