AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da informacije o planovima Saveza za Srbiju stižu od samih predstavnika opozicije jer se oni, kako je ocenio, slažu kao rogovi u vreći.

- Mnogo ljudi iz opozicije nam govori šta planiraju da urade jer su oni kao rogovi u vreći. Neki su za štrajk glađu, neki protiv. Neki su za to da se upadne u državne institucije, a neki ne smeju to da urade. Stalno pričaju jedni protiv drugih i prenose nam šta ovi drugi nameravaju da urade - rekao je Vesić novinarima na konferenciji u Starom dvoru.

On je podsetio da deo opozicije bojkotuje rad Skuštine grada Beograda, ali da su uredno uzeli dnevnice.

- Skupština grada je mesto gde se vode političke rasprave. Tu treba da raspravljamo i pokušamo da zajednički radimo nešto dobro za Beograd. Nadam se se da će se dozvati pameti, da ćemo vratiti dijalog u institucije i tu rešavati probleme koji postoje - istakao je Vesić.

Na pitanje da li je zbog protesta ugroženo održavanje Beogradskog maratona u nedelju, 14. aprila, rekao je da se iskreno nada da maraton neće biti ugrožen.

- Sutra je i probni završni test male mature i nadam se da i to neće biti ugroženo. Ovaj grad mora da živi svakodnevno, bez obzira na ovo što se dešava i nadam se će svi to poštovati - dodao je Vesić.

#Beograd

#Goran Vesić

#Opozicija

'