AKTUELNO

Goran Karadžić, član Srpske napredne stranke, izrazio je zahvalnost prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nazivajući ga "Aleksandrom Velikim u svakom smislu te reči".

Karadžić je istakao kako je blagosloven što živi u vremenu kada Vučić vodi srpski narod, ističući njegovu ulogu i doprinos Srbiji.

"Aleksandar Veliki (u svakom smislu ove reci) je blagosloven za srpski rod i lično sam mnogo ponosan što živim u njegovom vremenu. Amin", napisao je Karadžić u objavi na društvenim mrežama.

Uz iskrenu poruku podrške, Karadžić je preneo i izjavu Svetog starca Elpidija sa Rodosa, koji je uputio reči pouke i blagoslova srpskom narodu.

Sveti starac Elpidije govorio je o važnosti Vučićeve uloge za Srbiju, navodeći da predsednik Srbije nikad neće izdati i da nije marioneta, a da bi posle njega mogao doći izaslanik Lucifera.

Poruka Svetog starca Elpidija sa Rodosa ima veliki značaj za mnoge vernike u Srbiji, posebno u vreme kada se zemlja suočava s brojnim izazovima. Njegove reči podsećaju na duhovnu snagu i mudrost, ističući važnost vere i blagoslova za sve one koji služe narodu.