AKTUELNO

Poslanik Dejan Bulatović govoreći o razgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa narodom i tome što se nije pojavio nijedan predstavnik opozicije kaže da je njima jedino bitno da 'sruše' Aleksandra Vučića.

- Nema uopšte priče o litijumu, njih to uopšte ne zanima. Njima litijum koristi samo za jednu stvar, oni su u svojim ludim glavama zamislili da će na litijumu da sruše Aleksandra Vučića, kao što su to želeli da urade na protestima povodom onog što se desilo u Ribnikaru - kazao je Bulatović za Novo jutro Jovane Jeremić na TV Pink.

Kako je rekao, to ne dolazi iz Srbije, već iz stranih ambasada, a jedan od instruktora im je Vijola fon Kramon.

Foto: TV Pink Printscreen

- Đilas nema pojma ni o čemu, osim da radi protiv Srbije. Da se ne lažemo, cela ta opozicija je Đilasova. On sada ništa ne priča o litijumu, jer su mu izneli šta je govorio pre nekoliko godina o litijumu, jer je bio najveći zagovornik - kazao je Bulatović.

Saša Milovanović, urednik Srpskog telegrafa, kaže da su vođe opozicije izbegle dolazak u Mali Zvornik jer nemaju šta da kažu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta da kažu na argumente, na to da im predsednik države dođe na noge, kao ove dve prve gospođe koje su izrazili svoje strahove. Pitanja su postavljali ljudi koji su govorili na protestima - naveo je Milovanović.

Prema njegovim rečima, politički organizatori protesta to neće da čuju, jer ako dođemo na temu argumenata, njihova priča propada.

Autor: Marija Radić