AKTUELNO

Predsednik Centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku Zoran Spasić govoreći o razgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa narodom u Malom Zvorniku kaže da je to jedan impresivan i istorijski pristup našeg predsednika.

Spasić je rekao da je predsednik Vučić sa narodom razgovarao više od četiri sata.

- Mi nikada u istoriji nismo imali predsednika kao što je predsednik Vučić, da dođe da razgovara sa svakim, da za svakog ima toplu reč i rešenje problema - kazao je Spasić za Pink.

Spasić je istakao da smo videli hitnu reakciju predsednika Vučića da se reši svaki problem.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sadašnja politika je politika rada, gradnje, sa domaćinskim pristupom. Predsednik Vučić je juče rekao da će ostati i do ponoći ako treba - naveo je Spasić i dodao da se ozbiljno pristupilo svakom problemu.

Đorđe Dabić, državni sekretar Ministarstsva državne uprave i lokalne samouprave, rekao je da je najvažnije istaći da su ljudi imali priliku da vide kako se predsednik na odgovoran način odnosi prema svemu.

- Boris Tadić i Koštunica nisu išli u narod, nisu se bavili problemima, videli ste juče, ljude se žale na razne stvari - kazao je Dabić i dodao da je predsednik Vučić četiri sata slušao sve potrebe svog naroda.

Dabić je rekao da je najteže ići na teren i slušati probleme naroda, koje treba što hitnije rešavati.

Foto: TV Pink Printscreen

Ibro Ibrahimović iz Biroa za borbu protiv trgovine ljudima kaže da je Vučić pokazao da je neko ko želi da jednostrano donosi odluke.

Ibrahimović je kazao i da je upućen poziv svakom ko nešto zna o iskopavanju litijuma dođe i učestvuje u debati.

- Treba doći do najboljeg i održivog rešenja - naveo je Ibrahimović.

Autor: Marija Radić