AKTUELNO

Iako se ekstemisti iz Slobodne Bosne hvale da "udaraju muški", dobro su poznati po svojim najsramnijim napadima sa jasnim ciljem da žigošu srpski narod.

Ekstemistička Slobodna Bosna, najveći promoter teorije da su Srbi genocidni narod, nastavlja svoju najvažniju kampanju, ocrnjivanje predsednika Aleksandra Vučića i državnog vrha Srbije.

U svojoj otvorenoj i brualnoj kampanji, ne kriju svoje namere i otvoreno prete!

U sramnoj kampanji, sebe opisuju kao nekoga ko "udara muški", i navodno "izaziva paniku u Srbiji". A onda jezivo prete da "najbolje tek sledi". A sasvim je jasno šta se može očekivati od njihovog "najboljeg". Srbima je doboro poznato šta jedno mogu da očekuju od ekstremista koji žele da narodu udare lažan žig "genocida".

Odakle ovolika mržnja prema Vučiću, nekome bi možda bilo prosto neshvatljivo. Ali upravo je taj Vučić uništio njihove paklene želje, planove i zamisli. Upravo taj Vučić nije poklekao i nije dozvolio da se Srbi i Republika Srpska nazovu genocidnima!

A sada još jednom imamo priliku da vidimo, da mu ekstremisti to nikada neće oprosti!

Vučića i Srbiju nećete ućutkati i nikada se Srbija ni po koju cenu neće odreći Republike Srpske, niti će dozvoliti da se Srbi proglase za genocidni narod!

Autor: Iva Besarabić