AKTUELNO

Sarajevsko "Oslobođenje", u još jednoj prljavoj kampanji protiv Srbije, srpskog naroda i Aleksandra VUčića, poručilo je da im na mestu lidera Srbije treba neko ko će pred njima klečati i moliti.

O tome svedoči i test objavljen u sarajevskom "Oslobođenju" koji potpisuje Dragan Markovina koji je poručio da bi bilo dobro da se nađe neki "dobar naslednik" Aleksandra Vučića koji bi klekao i izvinjavao se za "srpsku zločinačku politiku i genocid"?!

- Društvena atmosfera u Srbiji, koju je Vučić itekako pomogao dodatno pojačati, takva je da su politike i vrednosti devedesetih masovno prihvaćene, uz kompletan paket negiranja masovnih zločina i krajnjih ciljeva tih politika. Situacija u Republici Srpskoj je čak i gora - piše Markovina u autorskom tekstu za "Oslobođenje".

Dakle, jasno je zašto im Vučić smeta! Jer Vučić neće nikada priznati da navodni "genocid" u Srebrenici i nikada neće dozvoliti da se za Srbe, za njegov narod, govori da je genocidan. To je dokazao svojim govorom i nastupom na sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija kada se raspravljalo o Srebrenici, da nije bilo genocida govori i glasanje u UN.

A iz Sarajeva je jasna poruka: Dali bismo sve na svetu da umesto Aleksandra Vučića dođe neko ko će nam se izvinjavati i klečati pred nama!

Autor: Aleksandra Aras