AKTUELNO

Miloš Vučević, predsednik Srpske napredne stranke, rekao je da je na delu još jedna sramna, bestidna i gnusna kampanja protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koja se po ko zna koji put vodi putem društvenih mreža.

- Pristalice Đilasove opozicije i njegove koalicije "Nasiljem protiv Srbije", objavljivanjem "umrlice" Aleksandra Vučića još jednom pokazuju da je suština njihove politike nepatvorena mržnja prema jednom čoveku, koji u Srbiji predstavlja instituciju predsednika Republike - rekao je Vučević i dodao:

- Očito, oni istu vrstu mržnje gaje i prema 2.500.000 građana Srbije koji su upravo Aleksandru Vučiću ukazali poverenje.

On ističe da za njih termin "fer-plej u politici" ne predstavlja ništa.

- Za njih demokratski izbori nemaju vrednost. Za njih ne važe moralni standardi. Ovo nije samo gnusna politička poruka nego i slučaj koji moraju da istraže i hitno procesuiraju nadležni državni organi - kazao je Vučević i dodao:

- Mi naprednjaci im jasno poručujemo: neće vam proći! I na narednim izborima će ponovo pobediti ljubav. Ljubav prema Beogradu, narodu, Srbiji.

- A vas ostavljamo u političkoj tami koju sami gradite svojom mržnjom i lažima - zaključio je Vučević.