AKTUELNO

Dva maskirana maloletnika sa kapuljačama na glavi, noć pred izbore, došli su ispred Doma zdravlja u Kumodražu i kamenicama gađali i razbili sva stakla na zgradi na kojoj je tek započeta sanacija i to sa takvim nasiljem i jasnim ciljem da polome i sruše sve što im se nađe na putu, upozorila je predsednica opštine Voždovac, Ivana Tomić.

Očigledno zloupotrebljeni maloletnici koje je neko poslao da noć pred izbore, a odmah posle zvaničnog početka radova na sanaciji - razbijaju tek započeti Dom zdravlja Kumodraž, predstavlja strašno nasilje na delu.

- Na snimku sigurnosnih kamera jasno se čuje kako jedan od maloletnika pita drugog "jel sve", misleći da li da razbiju sva stakla na Domu zdravlja. Neko ko je ovo očigledno dobro organizovao dao im je i maske da prekriju lica, a ako su ih poslali da razbiju šta se gradi, spremni su da ih pošalju i dalje na čoveka, ženu - rekla je Tomić.

Video: Društvene mreže

Postavlja se pitanje da li je ovo upozorenje ili pretnja? Na šta su još spremni? Nikada država Srbija pred takvima ne ustukne!