AKTUELNO

To što radi Savo Manojlović sada, samo je nastavak onoga što je radio Dragan Đilas, nastavak istog puta, rekao je za PINK, narodni poslanik Dejan Bulatović.

Bulatović je, komentarišući poziv opozicije na građansku neposlušnost, a povodom izgubljenih izbora na prethodnim izborima, rekao da to na prvom mestu predstavlja bezobrazluk, a zatim i nemanje politike.

- Oni traže opravdanje za težak debakl. To što radi Savo Manojlović, sada je nastavak onoga što je radio Đilas, nastavak istog puta. Sve oni mogu da rade, samo nemoj da prete nikome nasiljem i blokadama - rekao je Bulatović.

Kako kaže, Aleksandar Vučić ih je pobedio i oni su sada razbijeni u paramparčad.

- Da vam kažem otvoreno, oni takvi kakvi jesu, izdajnici, oni nisu u stanju da pobede ni u nekom savetu mesne zajednice, nigde - rekao je Bulatović.

Ističe da im je narod vrlo jasno rekao šta misli o njima. Dodaje da to što su radili sa Srbijom sasvim ih je dokrajčilo.

- Oni su ujedinjeni samo u mržnji protiv Vučića i Srbije. Oni samo žele da bojkotuju i blokiraju puteve, iako su svi potvrdili da su izbori bili regularni - rekao je Bulatović i dodao da narod to ne podržava i neće uraditi to što oni traže od njih.

Foto: TV Pink Printscreen

- Aleksandar Vučić pokazuje kako se bori za ovu zemlju, kako se grade putevi, škole, pruge i drugo. Sve je to od njega, a oni samo žele da stave pare u džep i smatraju da je to borba i politika - rekao je Bulatović.

Dejan Vukelić, zamenik glavnog urednika Informera, rekao je da je juče Savo Manojlović prvo rekao da će ići u građansku neposlušnost, a onda su njihovi analitičari istakli šta sve spada u to.

- Naime, oni su pozvali da se ne plaća porez, da se ne plaćaju računi, da se ljudi lancima vezuju za puteve... Sad, vlast Aleksandra Vučića je izgradila te puteve koje oni sada hoće ljudima da uskrate. To je po meni neka vrsta terorizma. Ako vi ljudima onemogućavate plate i penzije, kao i slobodno kretanje, evo pitam se kako se to zove - rekao je Vukelić.

Kako kaže, oni su izašli na izbore kako bi im oni bili povod za ovo što žele da rade.

Foto: TV Pink Printscreen

Narodni poslanik Radoslav Milojičić, rekao je da je najbitnije od svega da je ovo istorijska pobeda Aleksandra Vučića i da je čista kao suza.

- Želeo bih da se zahvalim narodu koji je dao podršku toj listi. Ovde imamo na delu zamenu neuspele opozicije koja ima za cilj, 17. decembra 2023. da sruši Beograd, da sruši vlast Aleksandra Vučić i da izazove haos u Srbiji kako bi prošlo Kosovo u Savet Evrope i kako bi imali usvajanje sramne rezolucije sa preko 120 glasova u UN, da se mi osudimo za genocidan narod, mi, naši preci i naša deca - rekao je Milojičić.

Kako kaže, kada su sa zapada videli da im to ne uspeva, onda su zamenili Đilasa i postavili Savu Manojlovića, međutim, dodaje da su sigurno bili neprijatno iznenađeni kada su videli rezulate izbora.

Autor: