AKTUELNO

Dejan Bulatović, narodni poslanik, rekao je za PINK da ovo što vidimo u Skupštini jeste samo pokušaj kopiranja onoga što se zvalo opozicija devesetih godina.

Međutim, dodaje, oni ne liče na tu vrstu opozicije.

- Oni su deklarisani kao opozicija Srbije i naroda, i to je ono što je tragično i što se desilo ovoj zemlji. Videli smo koliko je važno jedinstvo kada su u pitanju nacionalni interesi. Oni ne znaju šta su preporuke ODIRA. Oni sada žele da nađu način da destabilizuju vlast - rekao je Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, više puta su pokušali na različite načine, a sada ništa nije dovoljno, žele da maltretiraju narod tako što blokiraju puteve, pa traže izbore, pa menjaju datume, pa kada im se sve ispuni, onda ipak žele novi datum.

- Izlaze sa svojim prohtevima koji nemaju nikakvog smisla - rekao je Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Fila je, komentarišući predloge sa kojima se opozicija pojavila rekao da je jedan od tih zahteva čak i zakonski nemoguć.

- Pitao sam ih po kojoj metodologiji da proverimo biračke spiskove, a da ispoštujemo ono što se u Evropi poštuje, a to je privatnost podataka. Oni nisu imali ideju šta da mi kažu, videćemo u sredu da li imaju neku metodologiju - rekao je Fila.

Kako kaže, oni nemaju ideju kako bi nešto moglo da se uradi, samo su došli sa zahtevima ali ne i sa metodologijom kako šta da se uradi.

Foto: TV Pink Printscreen

Reditelj Ljubiša Ristić je rekao da se čini da se opoziciji ne ide na izbore.

- Demokratski dijalog koji opozicija želi da vodi uporno, a računajući da neko za njih napravi konačni obračuj, a oni će da odlažu sve dokle god mogu, dok ne dođe do toga da neko za njih završi za posao bez izbora i ičega - rekao je Ristić.

Autor: