AKTUELNO

Dejan Bulatović, narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ ističe da je srpski predsednik neustrašiv u borbi za Srbiju što je pokazao i u Ujedinjenim nacijama.

- To su prepoznali čak i naši neprijatelji, Nemci, Hrvati i neki iz BiH, ali nije prepoznao Dragan Đilas. On je otišao lestvicu više u mržnji prema Srbiji i Aleksandru Vučiću. Dragan Đilas je napisao najsramnije pismo koje može da se napiše posle ovakve pobede koju je Srbija izvojevala. Ovo jeste pobeda, diplomatska pobeda - naveo je Bulatović gostujući u Jutru sa dušom kod Jovane Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni imaju tehnički pobedu, moralno i diplomatski je pobedila Srbija.

- Ono što opozicija danas radi biće najveća fleka na političkoj sceni. Takva izdajnička politika, da tako pokazuju mržnju prema Srbiji, Vučiću, njegovoj porodici to će otići u istoriju i zauvek će se govoriti o tome kako ne treba da se deluje - istakao je Bulatović.

Kako je rekao, Vučić je pokazao ljubav prema zemlji, pokazao je kako se zemlja voli i kako se za nju voli.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pokazao je svetu kako se brani zastava, kako se trpi zbog zbog države, ali je pokazao i srpskom narodu ko su izdajnici - istakao je Bulatović i ocenio da Dragan Đilas ne može da se poredi sa Vučićem.

- Njemu je Vučić idol, ali Đilas ide u politilčku istoriju - dodao je Bulatović.

Autor: