AKTUELNO

Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prokomentarisao je prepisku pripadnika kavačkog klana koja je isplivala u javnost, a u kojoj se vidi da je vođa kriminalne organizacije Radoje Zvicer kovao planove sa svojim saradnicima da sruši predsednika Aleksandra Vučića.

- Europol je objavio nove "skaj" prepiske između pripadnika kavačkog kriminalnog klana koji raspršuju kao mehur od sapunice laži tajkunskih medija i njihovih političkih eksponenata.

Sada vidimo da je predsednik Aleksandar Vučić najveći neprijatelj i trn u oku kriminalcima koji su hteli da ga "obale". Šta znači "obaliti" nekoga? To znači eliminisati ga iz političkog života po svaku cenu. Čak i po cenu likvidacije. Isti rečnik koristili su i kriminalci koji su ubili Đinđića. Oni su "slali za Kanadu". Sada neka se zapitaju urednici u tim istim medijima koji su kriminalizovali Vučića i njegovu porodicu za čiji su interes to radili, jer konačno vidimo jasno ko je imao interes da ukloni Vučića. Ne želim da verujem da su crnogorski kriminalci i pojedini srpski mediji radili na istom zadatku.

Posle ovih saznanja pozivam nadležne službe u Republici Srbiji da učine sve da zaštite život predsednika Vučića, jer dok god su oni koji žele da ga "obale" na slobodi, on nije bezbedan -napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.