AKTUELNO

Današnja naslovna strana Nove S dokaz je da porodica predsednika Aleksandra Vučića predstavlja stalnu metu tajkunskih medija, ocenjuje ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

- Za nedostatak politike, neprestane poraze na izborima i manjak podrške građana uvek im je kriv neko drugi, a najčešće porodica predsednika Vučića - naveo je Vesić i dodao:

Zato se koriste najgorim uvredama, lažima, a nije im strano ni to da pozivaju na linč i ubistvo predsednika i članova njegove porodice. Srpska napredna stranka, i svi mi koji smo njen deo, ponosni smo što je Andrej Vučić zajedno sa nama i što je član naše stranke.

- Za 16 godina, koliko postoji Srpska napredna stranka, uspeli smo, vrednim i posvećenim radom, da reformišemo našu zemlju tako da je danas Srbija jedna od privredno i ekonomski najmoćnijih država u ovom delu Evrope - istakao je Vesić.

Kako je dodao, najzaslužniji za taj uspeh je predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, koji je svojom vizijom i odlučnošću motivisao rukovodstvo i članstvo Srpske napredne stranke da neumorno radi na izgradnji jake i nezavisne Srbije.

- Pošto odlično poznajem Aleksandra i Andreja Vučića, kao i budućeg premijera Miloša Vučevića, znam da ih ovakvi napadi neće zaustaviti da rade i da se bore za našu Srbiju. Naprotiv. Motivisaće ih da rade još snažnije i još marljivije za Srbiju i sve njene građane! Idemo u nove pobede! Živela Srbija! - objavio je Vesić na društvenoj mreži Iks.

Autor: