AKTUELNO

Srpska napredna stranka održala je sednicu Predsedništva u sedištu Stranke.

Obraćanje Ane Brnabić

Ana Brnabić kaže da je Aleksandar Vučić uputio članove SNS u sve izazove sa kojima se Srbija suočava.

Ana Brnabić je rekla i da je danas usvojena gradska lista, i da će GIK sutra imati sednicu oko pola 11, na kojoj će usvojiti sve modele obrazaca.

Sutra od 12 časova SNS sa koalicionim partnerima SNS kreće sa skupljanjem potpisa za ponovljene izbore u Beogradu, kaže ona. Pozvala je simpatizere da dođu u mesne odbore sutra u podne.

- Sutra u 10 časova ćemo u prostorijama naše stranke potpisivati koalicioni sporazum. Idemo na izbore sa strakama koje smatraju da se Beograd dobro razvijao pod vlašću SNS, da smo pokazali da imamo dobru i jasnu viziju za Beograd i za razvoj grada, a da taj razvoj uključuje sve bolji kvalitet života za sve koji žive u Beogradu - kazala je ona.

Kaže da SNS ima jasnu viziju za Beograd, koja je u velikoj meri predstavljena u okviru plana Srbija 2027 - Skok u budućnost.

Dodaje da kampanja počinje odmah. Ističe da će, kao što je rekao Vučić, zbog toga sa čim se sve Srbija suočava, kampanja biti drugačija.

- Bavićemo se, pre svega, zaštitom nacionalnih interesa, tako da ćemo tek od 10. ili 11. maja krenuti u pravu, vidljivu kampanju. Do tada ćemo se bazirati na terenskom radu. Želimo da čujemo šta je to što ljudi misle, šta nam zameraju, kako vide da stvari mogu bolje da se rade, brže, efikasnije i kvalitetnije. Mi se upravo zato i bavimo politikom - rekla je ona.

Ističe da ne očekuje da će Đilasova opozicija bojkotovati izbore, imajući u vidu da su ih sami i tražili.

Prvi je stigao predsednik stranke, Miloš Vučević, a ubrzo nakon njega je stigao i Nikola Selaković.

Foto: Tanjug /STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Kako je ranije najavljeno, posle sednice, predviđeno je obraćanje medijima.