AKTUELNO

Dejan Bulatović, poslanik sa liste 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane', govoreći o pritiscima na Srbiju kaže da se u ovom teškom vremenu odvaja kukolj od žita i da će se videti ko stoji uz državu i voli svoju zemlju.

Bulatović je rekao da smo sada u situaciji da se oni sami razotkrivaju.

- Aleksandar Vučić, predsednik ove zemlje, vodi jasnu politiku, državotvornu politiku koja se oslanja samo na interesima Srbije. Nas baš briga i za Rusiju i za Ameriku i za EU i za Kinu, nas interesuje naša politika. Nama je interes da budemo dobri sa Rusijom i sa Kinom i da budemo na putu ka EU - ocenio je Bulatović za Pink.

Kako je rekao, ne mogu iz Hrvatske da nas uče kako da vodimo svoju zemlju.

Foto: TV Pink Printscreen

Bulatović je naglasio da je Aleksandar Vučić stub svega onoga što je u ovoj zemlji demokratsko i on je garant mira u regionu, to svi znaju.

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, rekao je da se Srbiji čini zaista ozbiljna nepravda.

- Jedno zamešateljstvo koje traje godinama unazad i koje sada ulazi u završnu fazu. Predsednik Vučić o tome govori, govoreći da nam slede teški dani, misli na mogućnost odbrane nacionalnih državnih interesa - kazao je Krstić.

Kako je rekao, to je nepogoda koja se valja i samo je pitanje kako ćemo se mi odnositi prema toj nepogodi.

- To je realna politička nepogoda koja je orkestrirana - naveo je Krstić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubiša Ristić, reditelj, rekao je da misli da će sve strane koje su u sukobu sačuvati Ujedinjene nacije, jer su im potrebne da mogu da demonstriraju svoju poziciju.

- Cela stvar je za nas, Ujedinjene nacije su garant da mi postojimo, preko Rezolucije 1244, ali UN nisu ovog časa presudne. Naša pozicija je komplikovana jer sada u Evropi postoje tri nivoa nadmetanja - naveo je Ristić.