AKTUELNO

Član Srpske napredne stranke Goran Karadžić istakao je duboko poštovanje prema istoriji srpskog naroda i podršku aktuelnom vođstvu zemlje.

Karadžić je na svom Fejsbuk profilu postavio pitanje da li je potrebno dodatno objašnjavati sve ono što su časni i hrabri preci činili u slavnoj istoriji Srbije ili sve ono što se dešavalo i dešava od 90-ih godina prošlog veka.

- Velika većina srpskog naroda odavno nema dilemu, već zna kome veruje - napisao je Karadžić, izražavajući puno srce i ponos na sve što su dosad videli, čuli i osetili.

U svom postu, Karadžić je takođe citirao i predsednika Vučića koji je pozvao ljude iz dijaspore da se vrate u otadžbinu, ističući da je Srbija najsigurnije mesto u ovim turbulentnim vremenima za ceo svet.

Foto: Privatna arhiva

Oštro se obraćajući "kvislinzima" i "tastatura mafijaščićima/ratnicima", Karadžić je naglasio da oni budući da samo "piskaraju" i "trabunjaju", ništa dobro ne mogu očekivati, čak ni od onih koji ih unajmljuju.

- Pisao sam više puta i uvek ću naglas govoriti da jesmo - celokupan srpski rod ma gde živeo, blagosloveni sa baš ovakvim vođenjem našeg pravog domaćina, a svetskog državnika - istakao je Karadžić i dodao:

- I SVI MI DOBRO ZNAMO, A TO VAS, IZDAJNIKE SVOG NARODA MNOGO BOLI, I ISTORIJSKE LIČNOSTI - NAŠEG PREDSEDNIKA SRBIJE.

U zaključku, Karadžić je istakao da će svi biti zaštićeni u Srbiji, bez obzira na veru, naciju ili boju kože, jer, kako je rekao, "realno nisu oni krivi što ste istorijska sramota".

- ČUVAĆEMO SVI ZAJEDNO SA NAŠIM PRAVIM VOĐOM SVAKI PEDALJ, ALI SVAKOG STANOVNIKA, MA KOJE VERE, NACIJE, BOJE KOŽE BIO!!! UZDRAVLJE, ŽIVELI I ŽIVELA NAŠA MAJKA DRŽAVA SRBIJA - zaključio je Karadžić.