AKTUELNO

Vladimir Orlić, član Predsedništva SNS i kandidat na listi "Aleksandar Vučić- Zato što volimo Beograd" je govoreći o predstojećim izborima u Beogradu rekao da opozicionim strankama nije stalo stalo do Beograda, već žele da preuzmu vlast u državi.

- Između svađa ko je veći lopov i ko je šta ukrao među Đilasom, Šapićem i Šutanovcem koje se ubiše ovih dana da se objasne ko je više ojadio to njihovo žuto preduzeće kada pokušaju da se bave kampanjom reč je o samo ličnim napadima na Aleksandra Vučića. Najmanje im je stalo do Beograda, oni stalno pričaju o tome kako će preuzeti vlast u zemlji – rekao je Orlić za Novo jutro.

On je ukazao da postoje ljudi koji se danas takmiče da sutra rukovode Beogradom, a nemaju predstavu šta je u glavnom gradu urađeno.

- Ako odete na sajt Dragana Đilasa videćete da su u toku ili u planu stvari koje su već završene. On nema informaciju da je most Zemun – Borča završen. Toliko o tome koliko je nekom zaista stalo da se bavi Beogradom - napomenuo je Orlić.

Njemu je posebno neshvatljivo to da se Dragan Đilas bavi medijima kao temom i po tom osnovu nekoga kritikuje.

- To je isto kao da onaj ko je bacio bombu na Hirošimu dođe pose tri godine i kaže – tu nije dobro organizovan saobraćaj – primetio je Orlić napominjući da kandidati sa izborne liste SNS vrlo otvoreno govore kako je izgledala situacija koju smo zatekli kada je Beograd glasno rekao da više ne želi da ima nikavog posla sa Đilasom i Šapićem i kompletnim timom žutog preduzeća.

Kako je dodao, spisak stvari koje su oni obećali, a nisu uradili je veoma dug.

- Takođe govorimo šta smo sve radili da Beograd učinimo boljim, kakav on danas defakto jeste, kao i kakvi su naši planovi za budućnost. Svi važni projekti o kojima govorimo ovih dana pre svega su zasnovani na onome što smo već uradiili kao dobroj garaniciji da su velika dela moguća – podvukao je član predsedništva SNS.

Kako je napomenuo, fokus je na kvalitetu života građana, koji treba da se osećaju dobro u perestonici Srbije, inače jednom od najavažnijih gradova u Evropi.

#Vladimir Orlić

'