AKTUELNO

Dok se predsednik Vučić bori da Srbiju što bolje pozicionira u regionu, na svetskoj sceni, da se naš glas i stav čuju ne samo po pitanju regiona već i globalne politike, toliko tajkunski poslušnici student Lazović, graničar Stefanović i balavi Grbović trčkaraju po svetu da traže saveznike za svoj pakleni plan prodaje i rasparčavanja Srbije, naveo je Zoran Tomić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, u saopštenju koje prenosimo u celosti.

Majstori su bili u sprovođenju stečaja i katančenju, a sad trče po svetu da traže podršku da katanac stave i na Srbiju! Moljakaju, kukaju, tužakaju, nude se strancima da završe prljav posao u kome ih narod uspešno na izborima sprečava od 2012. godine, ali izgleda slaba vajda. Trče i kucaju na vrata onima koji su upravu na delu dokazali koliko se ljudska prava i volja građana na izborima poštuje. Oni zapravo ne idu da se žale na Vučića koga ne mogu na izborima na pobede, to je već dobro poznata priča. Oni zapravo idu da se žale na narod Srbije koji neće njih da podrži na izborima i traže verovatno da uvezu svoje građane iz tih zemalja da na izborima koje bi stranci krojili dobili potrebne glasove da stečaj nad Srbijom sprovedu do kraja, sada sa mnogo bogatijim plenom.

Dok je ta tajkunova „gospoda“ šetala i blokirala saobraćaj po Beogradu i Srbiji da li ih je neko udarao, sprečavao u tome? Nije naravno, jer u Srbiji je dozvoljeno da se čuje svačije mišljenje i stav iskaže. E vidite koliki su licemeri, oni takvi trče po svetu da traže podršku za ustoličenje kod onih koji svoje građane pendrecima na ulici dočekuju kada žele da iskažu nezadovoljstvo. Idu u zemlje za koje je pendrek na ulici demokratija, a kukaju na Srbiju gde je blokirati saobraćaj, ugrožavati bezbednost građana i sprečavanje prolaska hitne pomoći, samo zato što mrze Vučića, diktatura?! Čudna je ta logika mašinskog mozga.

Neka oni nastave svoj posao da rade, da tužakaju, sve da srozavaju, skupa tajkunova odela da cepaju dok kleče, puze i moljakaju. Mi ćemo dalje sa predsednikom Vučićem nastaviti da sprovodimo politiku jake i stabilne Srbije, lidera u regionu i branitelja vladavine prava i demokratije na delu. Mi ćemo nastaviti da dovlačimo investicije u Srbiju, da se ona gradi, jača i uvećava u ekonomskom, kulturnom i prestižnom smislu, dok će tajkunovi poslušnici nastaviti da putuju po svetu, samo o čijem trošku? Evo nagoveštaja...onih 619 miliona evra što je tajkun ukrao od građana još uvek se troše...Pa neka na kraju narod ponovo sudi, dolaze nam novi lokalni izbori i tad će licemeri jasno videti šta narod Srbije misli o njima, a šta o državnicima i liderima koji podržavaju politiku predsednika Vučića.