AKTUELNO

Goran Karadžić, član Srpske napredne stranke (SNS), izrazio je snažnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Karadžić je istakao da je oduševljen pravcem delovanja koji predvodi predsednik.

U svojoj objavi na Fejsbuku, Karadžić je napisao: "Pa ovo je SUPER!!! Samo i SAMO nam daju pravac pravog i još jačeg delovanja - ovaj put kojim nas vodi nas PREDSEDNIK, čim vama, "dobre, al zato pomalo poštene" naše komšije, smeta i boli vas, je u stvari ODLIČAN!!! Siguran sam da će ovakve izjave jos više ojačati naš narod, ma gde živeo, a znam da svaka ovakva i slične izjave ZABAVLJAJU našeg PREDSEDNIKA - NASTAVLJAMO JOŠ ODLUČNIJE U VOĐENJU MIRNODOPSKE, SLOBODARSKE I U SVAKOM SEGMENTU NAPREDNIJE BUDUĆNOSTI ✊🏻✊🏻✊🏻🇷🇸❤️💙🤍."

Ova podrška usledila je nakon što se ministar spoljnih poslova Gordan Grlić Radman na brutalan način svojom izjavom umešao u unutrašnje stvari Srbije.

- Što se tiče Srbije, jedno su građani, a drugo je Vučić i njegova politika koja mora odlučiti na kojoj će stolici sediti, neudobno je sediti na dve stolice. On ne bi trebao imati veliku dilemu. Vučić može biti trabant i satelit Rusije, ali neće se dopustiti uticaj Rusa ili drugi maligni utecaji koji bi narušili stabilnost Zapadnog Balkana - rekao je u svojoj sramnoj izjaviGrlić Radman.

Foto: TV Pink Printscreen

Predsednik Vučić rekao je da se Grlić Radman brutalno meša u unutrašnje stvari Srbije i da ne govori istinu. Vučić je dodatno istakao da Grlić-Radman laže, vređa srpski narod i preti građanima Srbije.

- Grlić-Radman je jedno u pravu, možda sam ja nečiji trabant, možda i wartburg, možda i Fića, ali nikada nisam bio ničiji potrčko i sluga, što se za Grlić-Radmana ne može reći. Da ne idem daleko u prošlost, bilo bi suviše bolno... - istakao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ova jasna podrška Karadžića Vučiću ukazuje na čvrstu podršku predsedniku u vođenju Srbije i odlučnost u odbrani interesa srpskog naroda.