AKTUELNO

Generalni direktor "Telekoma Srbija" izjavio je danas da će ta kompanija protiv predsednika opštine Leposavić Ljuljzima Hetemija podnetu krivičnu prijavu zbog nasilnog prekida signala radio linka za repetitor MTS-a u Lešku.

"Kurtijev partijski kolega, izvesni gospodin Ljuljzim Hetemi, grubo je prekršio Briselski sporazum, kao i sve lokalne zakone i standarde poslovanja kompanija u Evropi, i najtežom zloupotrebom sluzbenog položaja nasilno prekinuo signal radio linka za nas repetitor u Lešku i time ostavio mogobrojne građane bez signala mobilne telefonije, uprkos tome što naša kćerka kompanija mts d.o.o. poseduje sve neophodne dozvole", rekao je Lučić.

On je dodao da će "Telekom Srbija" o ovom slučaju "momentalno obavestiti međunarodnu zajednicu, sve strane ambasade i podneti krivičnu prijavu protiv gorepomenutog", nadajući se da će on "što pre biti priveden licu pravde i odgovarati za svoje postupke".

"Ono što bih poručio našim korisnicima i građanima Leška jeste da ne brinu i da ćemo u najkraćem mogućem roku, omogućiti puštanje signala mobilne telefonije putem alternativnih tehničkih rešenja i time im obezbediti uslove za normalnu komunikaciju", istakao je Lučić.