AKTUELNO

- Najteži politički poraz koji je pretrpeo na izborima 17. decembra, evidentno je ostavio vidljive posledice na ponašanje i psihu Dragana Đilasa - rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.

- Ovu pojavu jasno možemo primetiti po njegovim bestijalnim gostovanjima u medijima kojima gazduje, kao što je to bio primer danas u jutarnjem programu jedne od televizija koje kontroliše i kojima manipuliše. Bahatost, provociranje i ponižavanje voditelja emisija u kojima se pojavi, povišen ton, pretnje nasiljem političkim neistomišljenicima, još jednom su kristalno jasno pokazale da jedino sa čime Đilas raspolaže, osim sa 619 miliona eura, jeste nekontrolisani bes, sve veća agresija, beskrajna bahatost i neobjašnjiva potreba da se vrati na vlast po svaku cenu. Zbog svega toga i jeste opozicija i zato će ostati opozicija, jer Srbija nikada neće stati iza izdajnika i nasilnika - naveo je Bulatović i dodao:

Rečima kao što su pristojnost i normalnost ne bi smelo da bude mesto u Đilasovom rečniku, jer se njegov uličarski mentalitet najbolje pokazao na konstitutivnoj sednici Narodne Skupštine, kada je psovao majku i pretio poslanicima Srpske Napredne Stranke. Svega nekoliko dana kasnije, u Strazburu je zablistao Đilasov izdajnički mentalitet, kada su u njegovo ime, Marinika, Lazović i ostali opozicioni beskičmenjaci zahtevali najoštriju kaznu za srpski narod samo zato što veruje Aleksandru Vučiću, a ne njima. Kao večita sramota koju će istorija dobro upamtiti, ostaće nastup Đilasovih poslanika koji su po ko zna koji put pokazali da su spremni da izdaju svoju zemlju zbog funkcionerske fotelje. Koliko tačno srebrnjaka košta izdaja Dragana Đilasa?

- Dragan Đilas je u jutarnjem programu danas otišao korak dalje, zapretivši ličnom intervencijom i iznošenjem iz plenuma narodnih poslanika koji mu nisu po volji. Za šta su tačno glasali građani koji su zaokružili njegove liste, nisam siguran, ali smem da tvrdim da za ovo nasilje i neljudskost sigurno nisu. Na pitanje voditeljke šta će dalje da rade na skupštinskim zasedanjima, bahato i preteće je odgovorio „videćete“ i to je zapravo najbolja poruka njegovim glasačima – videćete nasilje kakvo još nije zabeleženo u istoriji parlamentarnog života - rekao je Bulatović.

- Ipak, Srbija je zemlja u kojoj je utemeljena vladavina prava i siguran sam da sistem naše zemlje nikada neće popustiti i ustuknuti pred izdajnicima, nasilnicima i onima koji su se predozirali milionima evra. Srbija je demokratska zemlja na čelu sa Aleksandrom Vučićem, i kao takva nastaviće da jača na svom putu ka budućnosti - zaključio je Bulatović.

Autor: