AKTUELNO

Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, pozvo je sve građane Srbije da zapamte današnji dan koji je po mnogo čemu specifičan za nas.

- Sa jedne strane u sedištu UN Aleksandar Vučić će govoriti o Kosovu i Metohiji, o ugroženom srpskom življu na toj teritoriji i beskrupuloznom etničkom čišćenju Srba iz naše južne pokrajine. Sa druge strane najveći srpski izdajnici u srcu Strazbura rame uz rame sa Violom fon Kramon trude se ocrniti i optužiti sopstvenu zemlju ugrožavajući njene vitalne interese u nimalo lakim geopolitičkim strujanjima - kazao je Malović i dodao:

- Odgovorno tvrdim da su Nebojša Zelenović, Radomir Lazović, Marinika Tepić i Pavle Grbović izdajnici srpskih interesa i spreman sam na svakom sudu potvrditi isto. Nema tog suda i te kazne koja će me pokolebati u verovanju da samo najgori od najgorih danas trebaju biti u Strazburu i raditi protiv interesa zemlje kojoj je jedini greh što nema dovoljan broj ljudi koji podržavaju njihovu politiku.

- Zapamti Srbijo gde je ko danas bio a ja nekako mislim da je svako bio baš tamo gde treba. Neko na braniku otadžbine a neko kod svojih neformalnih šefova koji ovoj zemlji misle sve najgore - zaključio je Malović.