AKTUELNO

Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, odgovorio je Zdravku Ponošu posle novih napada na presdednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Preteško je zamisliti zemlju u kojoj general koji je rasturio sve što se moglo rasturiti u vojnom sistemu drži moralne pridike predsedniku i čoveku koji je uspeo najvećim delom da obnovi odbrambenu moć zemlje na čijem se čelu nalazi- napisao je Malović u saopštenju i dodao:

- Pita ustaša Zdravko Ponoš da li je Vučić bio vrhovni komandant i u danu kada su tragično nastradali ljudi u saobraćajnom udesu u kome je učestvovalo i vojno lice čija će se krivica tek utvrđivati.

- Aleksandar Vučić je dugi niz godina vrhovni komandant, bio je juče, danas, kao što će biti i sutra na veliku žalost Ponoša i svih vajnih protuva iz njegovog vremena- piše u saopštenju Branislava Malovića.

- Bio je i biće, a Ponoš će do kraja života ostati lešinar koji je svaku ljudsku tragediju iskoristio da pokupi neki najsitniji i najbedniji politički poen- napisoa je on i dodao:

- Mi znamo ko nam je komandant i to vrlo dobro, a za Zdravka Ponoša će se tek utvrđivati po čijem nalogu je radio na razaranju odbrambene moći zemlje Srbije.

- Živeo vrhovni komandant i naš predsednik Aleksandar Vučić!- zaključio je Malović.

Autor: Jovana Nerić