AKTUELNO

"Danas, bolje nego dok je imao apsolutnu vlast u svojim rukama, Dragan Đilas je celoj Srbiji pokazao svoje pravo lice. Ružno, nečovečno, nasilno i bahato, prazno lice onoga ko je duboko opterećen mržnjom prema Aleksandru Vučiću. Svojim nerazumevanjem politike i ubeđenjem da je država ništa više nego poligon za izvlačenje para, Đilas je danas potpuno sahranio ionako već nesposobnu i bezidejnu opoziciju, koja i sa njim i bez njega tumara kao jato gusaka u magli, udarajući u bedeme sopstvenih grešaka koje je narod znao kako da kazni na minulim izborima", rekao je narodni poslanik sa liste "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane", Dejan Bulatović.

"Prvi među besčasnicima, svojim današnjim psovanjem poslanika vladajuće stranke i naredbom da se sabotira konstitutivna sednica, koja je morala da protekne svečano i dostojanstveno, Dragan Đilas je pljunuo na institucije, ali što je najgore i na narod ove zemlje, pa poslao poruku da nema toga u Srbiji što je vredno njegovog poštovanja. Buka, pištaljke, pogrdne poruke, divljačko ponašanje i opstrukcija su zapravo jedina politička agenda gazde propale opozicione koalicije. Dragan Đilas i Marinika Tepić po ugledu na Aljbina Kurtija, njihovog političkog saveznika koji sprovodi teror nad Srbima na Kosovu, ovde pokušavaju da na nasilan i neustavan način otmu vlast i ponište demokratsku volju građana Srbije, iskazanu na izborima održanim 17. decembra, koji mogu da služe kao primer vladavine demokratije i prava", konstatovao je Bulatović.

"Pompeznu najavu o putu u Strazbur radi prisustva sednici Evropskog Parlamenta u koji se Đilas uzda da će doneti konačno rešenje uz pomoć koga bi on uzurpirao vlast u Srbiji, vidim kao idealnu priliku da ovaj propali politikant i tamo pokaže svoje pravo lice. Jedino smisleno što mu je preostalo da uradi jeste da svojim uposlenicima, kao klepetuše okači pištaljke oko vrata, pa da pojedini evroparlamentarci koji koketiraju sa Đilasom, iz prve ruke čuju kako zvuči zov divljine srpske opozicije i kako izgleda njihova glad za vlašću, pa da se na licu mesta uvere u to koga podržavaju i pokušavaju da na silu nametnu narodu Srbije", zaključio je Dejan Bulatović, narodni poslanik sa liste "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane".