AKTUELNO

Mrzitelj Srbije, američki analitičar i neskriveni albanski lobista Danijel Server nastavlja sa potpirivanjem vatre u regionu, i iskoristio priliku da krivicu za probleme pokuša da svali na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Poznati Srbomrzac se u intervju za portal "Slobodna Bosna", u kojem se, između ostalog, osvrnuo i na predstojeće američke izbore, ali na antisrpski način.

Njegov odgovor na pitanje šta čeka BiH sa NATO-om bio je posebno zapaljiv i potpuno jasno usmeren protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, s obzirom na to da će isti taj Server za nekoliko dana verovatno imati "ekskluzivnu informaciju" da je upravo takvo pripajanje susedske države sve vreme bio Vučićev plan.

Nažalost, ovog mrzitelja Srbije i potpaljivaca vatre, čiji štićenik je i Aljbin Kurti, obožavaju i promovisu mnogi u srpskoj opoziciji!

- NATO je jak! Rusija gubi! Ne verujem u Trampovu pobedu! On bi bio katastrofa za Balkan! Predao bi BiH Beogradu, Srbiji! To je kraj! - rekao je Server, bez ijednog dokaza za ove svoje sumanute tvrdnje.

Autor: