AKTUELNO

Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, rekla je da okrvavljena Vučićeva glava u Đilasovim medijima nije, nažalost, ništa novo.

- Kao što nisu nove ni aspiracije ovih autošovinista da na tacni posluže i pogoste nacionalnim interesima sve neprijatelje Srbije - kazala je Božić i dodala:

- A ako je potrebno uz to dodati koju srpsku glavu, nikada im to, kroz istoriju znamo, nije bio problem.

Prema njenim rečima, za opoziciju koju predvodi Dragan Đilas cilj opravdava sredstvo.

- A ako je za malo vlasti potrebno žrtvovati i celu Srbiju i sve srpsko sveto, u redovima ovih dokazanih kriminalaca i srbomrzaca nalazi se i više nego adekvatan kadar - rekla je ona i dodala:

- Manifestaciju tih želja i aspiracija videli smo u scenama nasilja tokom protesta i tokom besomučne kampanje kojom su porodicu i predsednika Vučića predstavljali kao legitimnu metu snajpera. Pozivali su na krvave ulice, nosili snajper na proteste ispred Predsedništva, pretili ubistvom predsednika, a ovo je samo nastavak.

Božić je kazala da je jedna od mnogih, kako ističe, monstruoznih Đilasovih i Šolakovih konstrukcija, posle naslovnice sa metom i snajperom uperenom u grudi predsednika Vučića, brana nečastivosti je odavno probijena.

- Očigledno je da im smeta onaj koji je najčvršća brana njihovom ponovnom pustošenju Srbije, jedina brana njihovom lopovluku i jedina brana koja čuva interese naše države i njenih građana. Smetaju im njegovi rezultati, smetaju im rezultati i snaga Srbije - rekla je ona i dodala:

- Smeta im srpska samostalna i slobodarska politika, srpsko jedinstvo i vraćen nacionalni identitet.

Božić ističe da im smeta Vučić koji stoji kao najčvršći bedem i prepreka stavljanja Srbije u protektoratsko i vazalno stanje u koje nas Đilas svom silinom gura!

- Građani su ovu gnusnu i monstruoznu politiku ocenili na izborima u decembru i vrlo jasno rekli u kom pravcu Srbija na dalje mora ići - rekla je ona i zaključila:

- Još veći i brži napredak, rast i razvoj uvek će biti najadekvatniji odgovor ovakvoj bezidejnosti i mržnji onih koji Srbiji i njenim građanima ne misle dobro.