AKTUELNO

Narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović govoreći o pisanju nemačkog nedeljnika Unsere Zeit kaže da je jasno da ova rigidna opozicija radi sve protiv interesa države Srbije.

Bulatović je rekao da sve što se sada dešava, protesti i nepoštovanje volje građana koja je glasala za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ jasno ukazuje na to da bi oni želeli da se promeni izborna volja građana.

- Đilas bi da promeni narod, da uveze neki narod, na primer iz Nemačke, ali ono što je suština, ovde u ovoj zemlji je Aleksandar Vučić predsednik i Vlada je prosrpska i samo interesi srpski su važni i baš nas briga koga neki iz inostranstva podržavaju - istakao je Bulatović za Novo jutro TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Prof. dr Branislav Ivković, član Glavnog odbora SNS, kaže da je grupa gubitnika izgubila izbore na svim nivoima i da sada oni uništavaju opozicionu političku scenu.

- Oni su sada repovi one ekipe iz 5. oktobra - ocenio je Ivković.

Ivković je istakao da se Srbija u poslednjih 11, 12 godina mnogo promenila zahvaljujući ekonomskim reformama.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mi nemamo faula u međunarodnoj politici - istakao je Ivković i dodao da predsednik Vučić pametno radi time što ide u Davos.