AKTUELNO

Direktor Borbe Andrija Jorgić, rekao je za Novo vikend jutro Jovane Jeremić da, kada je predizborna kampanja u pitanju, da od strane opozicije možemo samo da vidimo politiku mržnje.

Komentarišući izbore u Beogradu, Jorgić je rekao da će 17. decembra birači moći da zaokruže koga žele i ističe da neki već slave pobedu, pa čak i prete da će da ako ne pobede da 18. prave nerede u Beogradu.

- Oni stvaraju atmosferu u narodu da neke demotivišu, a da možda svoje motivišu. Međutim, ne rade to na pravi način, to se radi isključivo sa planovima i ciljevima, a oni samo iznose kritike i mržnju – rekao je Jorgić.

Jorgić je rekao da svi glasovi koji odu opoziiji, oni idu Draganu Đilasu.

- I ako neko napada predsednika Srbije, njegovu porodicu, svako mora da reaguje. Jasno mora da se definiše, i upravo se to očekuje od koalicionih partnera – rekao je Jorgić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ibro Ibrahimović iz Biroa za borbu protiv trgovine ljudima, rekao je da u partijama često mogu da se dese i nesuglasice.

Dodaje da uvek imamo različite nastupe, ali da treba da se zna ko je lider i da se prati njegov stav.

Kometarišući otvaranje stadiona Lagator, juče u Loznici, rekao je da je uvek srećan kada se otvori neki novi sportski objekat, ali ističe da je to najbitnije zbog mladih, koji će da ostanu tu i imaće šansu, jednaku, kao i deca u Beogradu.

- Mogu da ostanu u svojim mestima i da se bave sportom – rekao je Ibrahimović.

Kako kaže, suštinski je da će biti kvalitetnog programa i da će deca moći da uživaju i u Loznici, kao i deca u Beogradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dodaje da je to sistem jednakih šansi, i ističe da je to nešto što ga raduje.

Jorgić je rekao da je Loznica i ceo taj kraj zaslužio takav jedan stadion. Dodaje da je vrlo bitno da ovaj stadion doprinese da se i Loznica bolje plasira.

- Mnogo dece će da ide tamo, uradili smo centre koji su poslednjih 20, 30 godina bili izgubljeni. Sada kada se urade i preostali stadioni, to će biti jedna drugačija slika – rekao je Jorgić.

Jorgić je rekao da će kruna da bude nacionalni stadion u Surčinu, dodaje da ćemo svi da se ponosimo njime.

Autor: