AKTUELNO

Nakon što je pokazao kapacitet svog rušilačkog potencijala dok je bio apsolutna vlast, ali i kasnije kao neprikosnoveni vođa nasilne opozicije, za srpsku politiku bi bilo najbolje da je ime Dragana Đilasa odavno već palo u zaborav. Međutim, njegova sujeta može da utoli glad jedino u jalovoj nadi da će ponovo doći na vlast. Svoju bolesnu potrebu za medijskom pažnjom iskazuje kroz scenarije koji mu se priviđaju, ili još gore, koje namerno izmišlja. Zatrovan je patološkom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, jer se više ne zna ni broj koliko je puta na izborima poražen upravo od Aleksandra Vučića - rekao je kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović.

- Pošto je novi izborni poraz na vidiku, Dragana Đilasa je njegova uposlenica Marinika Tepić pelcovala pa je i on, u nedostatku prave politike, počeo na televizijama pod njegovom kontrolom da iznosi afere koje fabrikuje, a koje nemaju veze sa istinom. Skandalozna lažna optužba da je predsednik Srbije naložio upad u prostorije „D Express“- je upravo povod da upitamo Dragana Đilasa – a šta bi ti radio da nema Aleksandra Vučića? Na čijem imenu i politici bi sticao te bedne političke poene kada se vrlo dobro zna da te narod više neće? Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je jasno objasnio kako funkcioniše besprizorni uticaj na medije na relaciji Đilas – Šolak i jedino što je preostalo jeste da dođe taj 17. decembar i da Dragan Đilas pretrpi još jedan politički poraz, što je sve izvesnije - konstatovao je Bulatović.

- Građani Srbije se vrlo dobro sećaju haosa, korupcije koja je cvetala i kriminala koje je 2012. godine za sobom ostavio Dragan Đilas, političar koji je po sopstvenom priznanju za vreme svoje vlasti prihodovao 619 miliona evra. Takođe, građani Srbije jasno vide svakodnevnu borbu Aleksandra Vučića, političara koji nema nikakve račune, vile i automobile. Vide kontinuitet rasta plata i penzija, poboljšanje standarda, neprekidnu izgradnju mostova, puteva, škola, bolnica i obdaništa. Dakle, džabe su Draganu Đilasu pokušaji da podbuni poljoprivrednike i radnike Pošte. Vlast se u Srbiji osvaja jedino na izborima, a to je, pokazalo se, apsolutno nedostižno za opoziciju kojom komanduje Dragan Đilas, a koja jedino zna za silu, krađu i laži - zaključio je Bulatović.

Autor: