AKTUELNO

"Svako ko se bori za interese svih Srba, nađe se na meti onih koji bi najradije da Srbi i ne postoje, nađe se na meti onih kojima je žao što su Srbi preživeli Jasenovac, Jadovno, Prebilovce, Oluju, bombardovanje Srbije i martovski pogrom. Zapadne sile bi posebno da ne postoje oni Srbi koji se bore za svoj narod i koji neće da drugi odlučuju o njemu, poput Aleksandra Vučića, Milorada Dodika i Aleksandra Vulina.

Posle sramnih američkih sankcija, na red je došla i optužnica nekakvog Tužilaštva BiH. Da je Milorad Dodik beskičmenjak koji radi po diktatu Zapada bio ni najdivniji čovek na svetu i najdemokratskiji lider, ali pošto se grčevito bori za svoju Republiku Srpsku i za sve Srbe snosi posledice, baš kao i naš osnivač Aleksandar Vulin.

Koliko god lomili srpski narod, nećete uspeti da ga slomite, nećete naterati Mileta Dodika da kaže da je Republika Srpska genocidna tvorevina, nećete ga naterati da prekine veze sa Srbima sa druge strane Drine, nećete ga naterati da prizna takozvano Kosovo, da okrene leđa srpskim prijateljima i da ne obeležava datume stradanja Srba.

Mnogi su nas Srbe pokušali da lome, ali nisu uspeli niti će, koliko god budu napadali, i Aleksandar Vučić i Mile Dodik i Aleksandar Vulin nastaviće borbu za sve Srbe.

Ova sramna optužnica Tužilaštva BiH koju je pisala jedna ambasada je sramna, ali još jedan dokaz da srpski svet mora što pre biti formiran. Za nas sankcije i optužnice protiv Mileta Dodika ne postoje, kao niti za bilo kog časnog Srbina", poručili su iz Pokreta socijalista reagujući na to što je Tužilaštvo BiH podnelo optužniciu protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

#Milorad Dodik