AKTUELNO

Izvršni direktor Centra za odgovorne medije Marko Matić je govoreći o najavljenom protestu opozicije rekao da je u najmanju ruku čudna konicidencija datuma koje biraju.

- Ne znam protiv koga će da organizuju proteste, šta žele da postignu time. Danima se sprovodi teror nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji kada specijalci prebijaju naše sunarodnike, je kada Kurtijev režim pokušava na sve moguće načine da protera preostale preostale Srbe sa Kosova. Istovremeno imate Boška Obradović koji kaže mi imamo plan za Kosovo da ponudimo Albancima kako je on to rekao široku autonomiju - naveo je Matić.

Matić kaže da bi voleo da Boško Obradović sedne lepo u automobil i da ode do Prištine i neka nađe tamo najvećeg nebitenjakovića među Albancima da ga ubedi da je to dobro.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nećete naći nikoga na Kosovu među Albancima ko će to da prihvati i za razliku od nas, što treba da nam bude za nauk, oni su jedinstveni kad je u pitanju status Kosova i nisu spremni da pregovaraju, koče i Zajednicu srpskih opština na sve moguće načine što je njihova međunarodno preuzeta obaveza - ukazao je sagovornik Pinka i dodao: 

A mi imamo nekog Miloša Jovanovića, nekog Boška Obradovića koji su izmisli toplu vodu koji će da ponude Albancima autonomiju. To niko nije smislio pre njih i oni će sad 17. marta da izađu da protestuju ne protiv nezavisnosti Kosova i onoga što radi Kurtijev režim, već protiv svojih institucija i države

Autor: