AKTUELNO

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković najoštrije je osudila napad predsednika poslaničke grupe Dveri Boška Obradovića na predsednika administrativnog odbora Aleksandra Martinovića.

Gojkovićeva je Obradovićevo ponašanje ocenila kao još jedan u nizu njegovih nasilničkih ispada u Skupštini, saopšteno je iz njenog kabineta.

- Nakon napada na žene prvo u Republičkoj izbornoj komisiji, potom na novinarke TV Pinka Gordanu Uzelac i Maru Dragović, nasilnog upada u moj kabinet, Boško Obradović je današnjim fašističkim metodama i napadom na predsednika Odbora za administrativno-budžetska i mandatno- imunitetska pitanja Aleksandra Martinovića još jednom pokazao građanima Srbije da je nasilje jedina politika za koju on zna i koju promoviše - navela je Gojković.

Gojkovićeva smatra da je jasno svim građanima Srbije da je jedini cilj i smisao političke borbe Boška Obradovića izazivanje incidenata i obesmišljavanje rada Narodne skupštine.

Ovakvim primitivnim ponašanjem, nedostojnim Doma Narodne skupštine, Boško Obradović je jasno i nedvosmisleno pokazao kako on vidi političku borbu i koliko ne poštuje građane Srbije, ocenila je Gojković.

Činjenica da se Boško Obradović ne libi ovakvih činova ljotićevskog nasilja, ni na veliki hrišćanski praznik najbolje govori o tome koliko su istinita i stvarna njegova takozvana zalaganja za porodične i tradicionalne vrednosti, ukazala je Gojković.

Očekujem i duboko verujem da će svi u društvu osuditi ovakvo nasilničko i neprimereno ponašanje, jer smatram da ne može da postoji dozvoljeno i nedozvoljeno nasilje, poručila je Gojković u pisanoj izjavi.

#Aleksandar Martinović

#Boško Obradović

#Fizički napad

#Maja Gojković

'