AKTUELNO

Marko Miljković je kao i Veljko Belivuk na početku svog izlaganja pokušao da skrene na političku priču, iznoseći različite optužbe protiv Vučića, Vulina, ali ne nudeći za to nikakve dokaze.

Vodeći računa o javnom interesu i novinarskom kodeksu, redakcija Novog vikend jutra na Pinku neće dopustiti da naš medij brutalnim lažima zloupotrebljavaju osobe optužene za najteža krivična dela protiv države, osim ako za to postoje čvrsti i neoborivi dokazi, jer izjave osoba kojima se sudi za najmonstruoznije zločine, koje po zakonu inače imaju i pravo da lažu na sudu, nisu dovoljno relevantne da bi bile prenete.

Sa druge strane, Belivukove tvrdnje oberučki su prihvatili opozicioni mediji da bi se obračunali sa vladajućom strankom. Pored toga, uporedo traje kampanja da se dokazi sa aplikacije Skaj obore i da to dopisivanje preko Skaja ne može da uđe u dokazna sredstva.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li je istina da je za taktiku političke odbrane mafijaša napadom na vlast osmislio Dejan Lazarević, advokat koji je uhapšen kao član kriminalne grupe Darka Šarića, a zastupa i ostale visokopozicionirane članove Kavačkog klana?

- Kako je moguće da Belivuk, sipajući optužbe protiv pojedinih predstavnika vlasti, ni u jedno trenutku nije pomenuo ni Nebojšu Stefanovića ni Dijanu Hrkalović?

- Da li vam to deluje čudno, s obzirom da se radi o ministru policije i državnoj sekretarki MUPa u vreme kada je Velja Nevolja harao?

Sve dobija na težini kada se zna da je Goran Papić, nekadašnji bliski saradnik Stefanovića i Hrkalovićeve, koji je inače osuđen na godinu i četiri meseca zatvora, zato što je mimo zakona vratio blindrirani BMW Miljkoviću.

Mi se pitamo - Ko je dao nalog mafiji da ruši predsednika Vučića?

Autor: