AKTUELNO

Lopovsko tajkunska družina iz Demokratske stranke, predvođena Đilasom, Šapićem i Šutanovcem započela je grčevitu borbu za funkciju i fotelju, saopštio je SNS.

Izgleda da su im se bankovni računi ispraznili, pa bi opet da pljačkaju Beograd, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS.

Udruženi sa Jankovićem i Jeremićem bi da demontiraju i demoliraju Beograd i Beograđane, očigledno im je bilo malo nameštenih tendera, preplaćenih marketinških usluga i astronomskih računa za mobilne telefone, pa bi da nastave zajedničkim snagama da pljačkaju građane.

Hoće da prave tajkunske kombinacije za nove Pazl gradove, replike Terazija, podzemne kontejnere i da još jednom Beograd dovedu do ivice ambisa.

Upravo su Đilas, Šapić i Šutanovac ostavili dug od 1,2 milijarde evra, a koji je odgovorna vlast predvođena Srpskom naprednom strankom prepolovila.

Upravo je taj trojac ostao dužan trudnicama, porodiljama i socijalno ugroženim kategorijama, a Srpska napredna stranka je ta dugovanja isplatila, dodaje se u saopštenju SNS.

Dok Đilas, Šapić, Šutanovac, Janković i Jeremić, u nedostatku bilo kakvog programa i ideje, nude mržnju i laži građanima, Srpska napredna stranka Beograd gradi i razvija.

Beograd je danas grad pun kranova, sa 1.111 aktivnih gradilišta, sa preko 200 sređenih fasada, grad u kome se stopa nezaposlenosti smanjuje, a infrastruktura grada unapređuje.

#SNS

'