AKTUELNO

Demokratska stranka komentariše siromaštvo koje je sama izazvala, kaže Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- To je kao kada bi se piroman javio da komentariše posledice požara koji je izazvao. Za vreme vlasti Demokratske stranke, u Srbiji su istovremeno tekla dva procesa. Prvi je bio pljačkanje građana i ekonomsko uništavanje Srbije, a drugi bezgranično bogaćenje funkcionera žutog režima. Rezultat tih procesa je to da je država skoro uništena, da su građani osiromašili, a da su se oni obogatili, navodi Jovanov.

Pročitajte još: VUČIĆ OTKAZAO POSETU BIA jer neki novinari nisu dobili akreditaciju: Sloboda informisanja nikome ne može da bude uskraćena!

On se osvrnuo i na ponašanje funkcionera Demokratske stranke.

- I onda danas, besramno i cinično, u svojim skupim odelima, sa svojim preskupim satovima i stotinama hiljada evra na računima, koje nisu imali pre nego što su se dočepali vlasti, dele lekcije o situaciji u Srbiji.

Da znaju za sramotu, bar bi ćutali, ili se izvinili građanima, naveo je Jovanov u saopštenju i dodao:

- Pošto ne znaju, oni nastavljaju da rade sve što mogu ne bi li ponovo došli u priliku da se bogate i da otimaju od naroda, ali narod, uveren sam, ne želi da gleda reprizu horora zvanog – vlast Demokratske stranke, zaključuje Jovanov.

#Demokratska stranka

#SNS

'