AKTUELNO

Bivši funkcioneri Demokratske stranke Bojan Pajtić i Dragan Đilas skovali prljav plan za povratak na vlast!

Nekadašnji predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić, govoreći o predstojećim gradskim izborima, iznenađujuće ili pak vrlo opravdano i očekivano, izjavio je da bi Dragan Đilas bio "sjajan kandidat jer je bio sjajan gradonačelnik Beograda" i dodao da bi opozicija sa njim imala veće šanse da pobedi na predstojećim beogradskim izborima!

Sada je više nego izvesno da će Dragan Đilas biti kandidat za gradonačelnika jer i ove izjave Bojana Pajtića govore o tome da Đilas demokrate drži u šaci zbog poslova vezanih za Razvojnu banku Vojvodine, kada je Demokratska stranka nemilice uzimala novac bez pokrića.

Prema zvaničnim podacima, Demokratska stranka je od Razvojne banke Vojvodine uzela kredit 360 miliona dinara.

Pročitajte još: POLITIKU VUKA JEREMIĆA 'Ni pas s maslom ne bi pojeo': Malo bi da bude MONARHISTA, a malo LEVIČAR!

Da bi zaštitio pajtose iz DS-a, Đilas je preko svoje kompanije "Multikom" otkupio dug demokrata od 50 miliona dinara, da se ne bi aktivirala prodaja stanova funkcionera DS kojima su garanotvali taj kredit. Na taj način dug Demokratske stranke na sebe je preuzeo Đilas, očigledno da bi svoje dojučerašnje prijatelje mogao da drži u šaci.

Iz datog se vidi da se još jedan Đilasov posao isplatio kako bi dobio podršku Pajtića i ostalih iz DS-a, a sve preko grbače građana Srbije.

Inače, poslovi Bojana Pajtića i Dragana Đilasa, i uzimanje novca od građana Srbije preko Razvojne banke Vojvodine, zabeleženi su još u nizu slučajeva gde su oni tim novcem podmirivali ljude iz političkog i medijskog miljea, koji su im bili potrebni za njihov opstanak na vlasti.

Pajtić bi izgleda da, ako je ikako moguće, opet vlada prestonicom sa Đilasom, jer im dosadašnje lopovske akcije i bogaćenje na račun građana Srbije, nisu bili dovoljni. Možda su se setili da je vreme da ozbiljno razmisle o pripremama za letovanje sledeće godine, pa treba naći način da se prikupi novac za novi put na Brione, ili, ako Bog da, neku egzotičniju, luksuzniju destinaciju.

Podsetićemo na situaciju koju je Đilas ostavio u gradskom budžetu, a koja je više nego tragična! On je naime ojadio kasu za oko 800 MILIONA EVRA!

Takvi se sada podržavaju, u nadi da će opet sesti u udobne fotelje gradskih čelnika, praviti se da rade dobro za Beograd, a ispod ruke i u svoje džepove trpati milione evra!

#Bojan Pajtić

#Demokratska stranka

#Dragan Đilas

#Izbori

'