AKTUELNO

Novinarka televizije Nova S danas je, na konferenciji za medije, napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako on zabranjuje građanima Srbije da idu na more.

Odmah nakon postavljenog pitanja, predsednik je razjasnio sve. Novinarka je postavila pitanje, a onda joj je predsednik objasnio da su to sve izmišljotine koje plasiraju N1, Nova S i kako oni kroje vesti kako njima odgovara i prekrajaju njegove reči.

Gde sam to rekao? Nisam to rekao. Izmislili ste. Pa to je zato što ste vi izmislili moju izjavu. Ja sam rekao: "Ja gledam kako neki u okruženju, kako neki od stranih lidera, razmišljaju da idu na more, a pitaću ih kada dođe zima." Ja sam za to da ako građani hoće na more, neka idu. Ja ih pozivam da ostanu u Srbiji, u našoj lepoj Srbiji. Vi ste sve izmislili, kada kažem Vi, ne mislim na vas direktno, nego na N1, Novu i sve ostale. Istrgli ste dve reči iz šest reči i napravili spin. Umoran sam od laži, umoran sam da moram da objašnjavam koliko izmišljate svakog dana, umoran sam od laži da je moj sin menadžer fudbaleru Vlahoviću - rekao je Vučić.

Kako je zapravo izgledala ta situacija koju je spomenula novinarka Nove, pogledajte ispod: