AKTUELNO

Premijerka Srbije Ana Brnabić kaže kako je predsednik naše zemlje Aleksandar Vučić najmanje vremena tokom izborne kampanje posvetio promociji stranke.

Brnabić govori za Pink kako je Vučić, za razliku od drugih kandidata koji su promovisali sebe, odlučio da se i za vreme izborne kampanje bavi i rešava ozbiljne probleme, kao što je kriza nastala u Ukrajini.

Foto: TV Pink Printscreen

Defakto, Vučić nije u SNS već neko vreme. I na kraju krajeva njegova kampanja nije bila kampanja SNS, on je i tokom kampanje rešavao probleme građana. On se najmanje od svih kandidata. Rešavao je probleme krize nastale u Ukrajini, naftovod, problem toga kako da izvuče našu poziciju da budemo i dalje jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije - rekla je Brnabić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dodaje za "Novo vikend jutro" kako SNS ima najkvalitetnije ljude zahvaljujući Aleksandru Vučiću. Govoreći o mladim članovima ove stranke, Brnabić kaže kako su oni danas već ozbiljni političari koji su se kalili i u koje je Vučić uložio ozbiljno vreme.

SNS i dalje ima najkvalitetnije ljude, zahvaljujući Aleksandru Vučiću, mi smo jedina stranka koja ima podmladak. To su sada prilično ozbiljni političari koji su se kalili u debatnim emisijama, u javnim nastupima, u koje je i on uložio vreme. Mislim da SNS zahvaljujući Vučiću može da ostane najveća i najjača stranka. Na nama je da sačuvamo taj kapital, mi imamo fenomenalan tim ljudi. Ako budemo pametni i nastavimo da radimo, a fakat je da moramo da radimo mnogo više, da mi možemo... Srbiji je potrebna SNS i to je deo odgovornosti - govori Brnabić.