AKTUELNO

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan J. Vučićević govoreći o Đilasovom kandidatu za predsednika Srbije Zdravku Ponošu kod Jovane Jeremić u "Novom vikend jutru" kaže kako je i i sam NATO Boris Tadić rekao za Ponoša da je ekstremni NATO Kandidat.

Dodaje i kako je Tadić napravio Ponoša još 2006. godine, da bi ga smenio dve godine kasnije sa funkcije vrhovnog generala. Kaže i kako Ponoš želi da naruši odnose Srbije i Rusije, a Vučićević podseća da upravo zahvaljujućim ličnim odnosima Vučića i Putina Srbija danas ima najjeftiniji gas, ali i mnoge beneficije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponoš jeste kandidat i to niko ne spori, to kaže čak i NATO Boris Tadić da je Ponoš ekstremni NATO kandidat. Kako mi da ne verujemo Tadiću koji je Ponoša napravio i promovisao u vrhovnog generala 2006. godine, a onda ga 2008. godine smenio jer je kršio sva pravila. Ne treba da pričamo mnogo o Ponošu, on hoće da prekine sve odnose Srbije sa Rusijom, a Srbija ima najbolje odnose sa Rusijom. Zahvaljujući ličnom odnosu Putina i Vučića mi imamo najjeftiniji gas, ne osećamo energetsku krizu kao svi i NATO Ponoš kaže da treba da prekinemo sve sa Rusijom - govori Vučićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Vučićević kaže i kako je Ponoš za ulazak Srbije u NATO, kao i da je tokom svoje vladavine uništio vojsku, a sve one koji su se istakli u borbi protiv NATO tokom bombardovanja 1999. godine proglasio - viškom ljudskih resursa.

Foto: TV Pink Printscreen

On otovreno govori da je za ulazak Srbije u NATO. Pogledajmo šta je radio dok je bio načelnik Generalštaba, on je uništio vojsku. Za to vreme, Ponoš je ukinuo 10 hiljada profesionalnih vojnih lica, penzionisao je gotovo četvrtinu vojske, penzionisao je najbolje srpske oficire i sve one koji su se istakli u borbi protiv NATO 1999. godine. On ih je proglasio za višak ljudskih resursa. Bože ne daj da je Ponoš predsednik Srbije - kaže Vučićević.