AKTUELNO

Svim parlamentarni listama, predsedničkim kandidatima i kandidatima za gradonačelnika koji budu verifikovani, biće omogućen po jedan besplatan termin na TV Pink, najavio je vlasnik Pink media grupe Željko Mitrović.

Mitrović kaže da će termini biti na raspolaganju od 7. marta, pa sve do izborne tišine. Takođe, dodaje i da će od ponedeljka biti dostupan cenovnik političkog marketinga TV Pink, zbog čega će svi jednako moći da se oglašavaju na našoj televiziji.

Prvi čovek Pink-a istakao je i kako sve one stranke ili političari koji ne vole TV Pink ili njega lično, mogu poslati video-materijal koji će biti emitovan na najgledanijoj televiziji u ovom delu Evrope.

Kako se približavamo raspisivanju izbora praktično na svim nivoima, ja kao vlasnik, direktor i glavni i odgovorni urednik doneo sam odluke koje se odnose na pravila oglašavanja i pravila predstavljanje liste i kandidata na svim medijima koji su u okviru "Pink media grupe". Ono što je najvažnije to je da smo omogućili svim listama koje budu verifikovane od RIK-a da će dobiti po jedan termin na TV Pink potpuno besplatan, takođe i za predsedničke kandidate kada se bude to raspisalo, ako se ne varam 3.marta. Svi predsednički kandidati će, takođe, dobiti po jedan termin na TV Pink za predstavljanje svojih političkih programa - rekao je Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Termini će biti na raspolaganju od 7. marta, pa do izborne ćutnje. Podnosioci lista ili političke partije koji iz bilo kog razloga ne vole mene ili Pink, ne moraju dolaziti lično, mogu poslati video-materijal, koji će takođe biti prihvatljiv. I pored ovoga, u informativnim svakodnevnim programima, imaćemo politički blok u kom ćemo se truditi da što ravnomernije i ravnopravnije prikažemo sve političke učesnike na izborima. Pored ovih besplatnih termina, imaćemo i klasičan politički marketing, cenovnik će biti već u ponedeljak objavljen, tako da svi mogu pod jednakim uslovima da se oglašavaju na TV Pink bez ograničenja. To su ta pravila, želim svima sreću na izborima i nadam se da će što veći broj građana izaći na izbore - dodao je Mitrović u "Nacionalnom dnevniku".

Autor: S. K.