AKTUELNO

Vlasnik i direktor Pink Media Grupe još jednom je sinoć, tradicionalno, obradovao svoje zaposlene.

Vlasnik i direktor kompanije Pink Media Group Željko Mitrović obradovao je sinoć svoje zaposlene tradicionalnom novogodišnjom žurkom koja se održava u zgradi Televizije Pink.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Pored dobrog provoda i odlične muzike, Željko Mitrović je svim radnicima Pink Media Grupe podelio bonuse u visini od sto evra, a podeljene su i posebne nagrade zaslužnim pojedinicima.

Mitrović se pre podele bonusa obratio svojim "Pinkovcima", "Redovcima" i svima u zgradi na Dedinju.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Imali smo dve rekordne godine u svim kategorijama, moramo da se pohvalimo, a rekord se oslikao i na povećanje plata koje smo imali ove godine. U sledećoj godini nas čeka bar još jedno povećanje! Samo u ove dve rekordne godine desilo se pet novih projekata koji su, svaki po svojoj veličini i gabaritu teži od svih u prethodnih osam ili devet godina. Nemamo razloga da se žalimo, zato smo rešili da večeras dobijete mali dodatni bonus, koji je obradovao sve zaposlene - rekao je Mitrović.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Mitrović je podelio i četiri nagrade od pola miliona dinara zaslužnim pojedincima.

Drugi put zaredom ovu nagradu dobio je glavni i odgovorni urednik informativnog programa TV Pink Goran Gmitrić.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Maša Vujović, jedan od najbližih saradnika Željka Mitrovića, takođe se našla na ovom spisku. Nagrade su otišle i Ivani Vjetrović i Milanu Vukadinoviću, zaslužnim zaposlenima.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Ovim tempom u naredne dve godine, kako najavljuje, Pink Media Group biće duplo veća kompanija nego pre četiri godine.

Želim vam sve najbolje u novoj godini, srećni vam praznici, i da se večeras lepo provedemo - poručio je Mitrović na kraju obraćanja.