AKTUELNO

Oštro osuđujem napade na sina predsednika Danila Vučić i plasiranje besmislenih priča kako je menadžer fudbalera Dušana Vlahovića, rekla je potpredsednica Vlade i ministarstva kulture i informisanja Maja Gojković.

- Danilov jedini greh je očigledno to što je sin Aleksandra Vučića, zbog čega je za određene političke i medijske krugove postao legitimna meta. Očigledno u plasiranju takvih neistina nije ni važno što je agencija koja zastupa fudbalera demantovala takve navode, jer istina takvima nije ni cilj, već pokušaj da se kriminalizuje predsednik, pošto njegovu politiku argumentima ne mogu da ospore - rekla je Gojković.

Kako kaže, jasno je i da ovaj metod širenja neistina preko medija u regionu nije prvi pokušaj obračuna protiv predsednika, ali svi oni koji misle da će steći podršku građana zloupotrebljavanjem dece i članova porodice predsednika, varaju se, jer građani Srbije dobro prepoznaju ovakve motive.

- Pružam punu podršku pedsedniku i apelujem na njega da, bez obzira koliko mu je teško da roditelj gleda napade na svoju decu, ne odustane od borbe za napredak i razvoj Srbije, jer je to suštinski cilj svih onih koji kreiraju nepostojeće afere - rekla je Gojković.

Autor:

#Maja Gojković