AKTUELNO

Satelit Multikom stranke, patrljak nekadašnjeg žutog preduzeća, pokazao je danas da svi okupljeni oko bivšeg tajkunskog režima nemaju ni trunku dostojanstva, rekao je Dejan Kesar, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik.

- Njihov performans za tajkunske medije koji se štampaju negde u Hrvatskoj, ima isključivo za cilj da se opravdaju fiktivne pozajmice najpoznatijeg žutog tajkuna Dragana Đilasa. Osim što svakodnevno preko svojih medija sprovode najbrutalniju kampanju protiv Aleksandra Vučića i njegove porodice, danas su na udaru najgorih nalaze zdravstveni sistem i lekari koji se svakodnevno bore za zivot svih građana ove zemlje. Za vreme njihove lopovske politike naš zdravstveni sistem se nalazio na poslednjem mestu u Evropi, a danas na najbolji način može da pruži medicinsku zaštitu svakom građaninu Republike Srbije. Ozbiljna i odgovorna politika Aleksandra Vučića je obezbedila četiri vrste vakcina, kao retko koja država u Evropi. Baš ta politika je za naše građane obezbedila tri nove kovid bolnice, koje su izgrađene u rekordnom roku i svakim danom još snažnije radi na tome da naš zdravstveni sistem bude moderniji, jači i bolji. U vreme štetočinske vlasti koju je predvodila zajednička stranka tajkuna i secikesa, Srbija je posedovala jedva pola Kliničkog centra, a danas možemo da se ponosimo novim u Nišu i radimo na modernizaciji ostalih Kliničkih centara u Srbiji - kaže on.

Kesar istilče da je sramotno što nas napadaju oni koji su nam obećavali da ćemo zbog njihovog ugleda u Evropi dobiti vakcine, a onda nas po ko zna koji put besomučno slagali.

- I ne da nisu obezbedili nijednu vakcinu, nego su brže - bolje potrčali da prime vakcinu koju je obezbedio Aleksandar Vučić. Govorimo o ljudima koji su tokom vandrednog stanja, uništili pozdrav za lekare koji se nalaze na prvoj liniji odbrane od koronavirusa već skoro dve godine, virus koristili za svoju političku promociju i kao platformu da još jednom sramno napadnu Aleksandra Vučića i sve koji se svakodnevno bore za zdravlje građana Srbije. O tome šta narod misli za propalu politiku Demokratske stranke i njihove "slobodne" grupe dokonih figura koje umišljaju da su nekakva "skupština", govore i istraživanja koja pokazuju da se danas nalaze na nivou statističke greške. Narod nije zaboravio besomučno pljačkanje Srbije, zatvaranje fabrika i radnih mesta i svakodnevno ponižavanje države. Nismo zaboravili da su svoju stranku koristili kao privatno preduzeće čiji je jedini program bio kako ukrasti što više i tim novcem kupiti stanove, lokale i najskuplje automobile. Danas Srbija na celu sa Aleksandrom Vučićem jeste moderna, jaka, finansijski stabilna zemlja. Zemlja koja može da se pohvali većim platama i penzijama, boljim životnim standardom. Zato svi zajedno moramo da izađemo na predstojeće izbore i da predstavnicima bivšeg tajkunskog režima pokažemo gde im je mesto. Na političkoj deponiji, u večitom sramu i preziru koji su svojim nedelima zaslužili - zaključio je on.