AKTUELNO

Dejan Kesar, član Predsedništva Srpske napredne stranke, obratio se saopštenjem gde je najoštrije osudio napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Najoštrije osuđujem pretnje upućene Aleksandru Vučiću koje su upućene nedugo nakon tragičnog događaja u Slovačkoj. Takve reči sa ozbiljnom težinom se izgovaraju samo sa jednim ciljem a to je slomiti i usporiti sprovođenje slobodne i slobodarske politike koju prevodi predsednik Vučić. Na drugačije nismo ni navikli- napisao je Kesar u saopštenju i dodao:

- U trenucima kada se Aleksandar Vučić bori za interese Srbije javljaju se oni, koji su u svakoj tragediji tražili način da Srbiju stave daleko iza nacionalnih interesa. Danas kada nam je potrebno potpuno jedinstvo i kada nas ceo svet neopravdano napada, mi se suočavamo sa grupom ljudi koji Srbiju očigledno vidi kao rezervnu državu. Jedinstvo je ono što nismo imali tokom vladavine onih koji su našu državu razvalili i njome upravljali kao svojom prćijom. Ono što treba svakome da bude jasno jeste da Srbija nikome ne treba da služi kao rezervna opcija. Zato svi zajedno treba da damo podršku Aleksandru Vučiću u borbi za samostalnu, nezavisnu i slobodarsku Srbiju. Srbiju za koju se borimo od 2012. godine i borbu koju podražavaju pristojni i ponosni građani naše države. Živela naša Srbija. Živeo Aleksandar Vučić- piše u saopštenju.