AKTUELNO

Srpska napredna stranka obeležava danas 13. rođendan simboličnom sadnjom 13 sadnica drveća kod Parka prijateljstva na Ušću.

Nove sadnice zasadili su potpredsednici Glavnog odbora SNS Miloš Vučević, Milenko Jovanov, Marija Obradović i Aleksandar Šapić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić i narodni poslanici.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš u Parku mira i prijateljstva smo se odličili da obeležimo ovaj dan dan mira i savremene politike u kojoj je Srbija uspela da od jedne zemlje koja je bila na marginama Evrope postala zemlja razvoja i prosperiteta fabrika puteva. Zemlja koja je danas na sve načine lider regiona. Politika koju stranka sprovodi postavlja na mesto koje pripada svim građanima i narodu, na pravi način. Nastavićemo da radimo kao do sada jedna od retkih organizacija koja je uspela da se stalno menja i regeneriše odgovara izazovima vremena. Kao i svaka kompanija na svetu. Radimo na kvalitetnijem i boljem životu i boljem standardu ljudi - rekao je Šapić.

Foto: TV Pink Printscreen

Šapić je rekao i kako osuđuje skrnavljenje murala Zoranu Đinđiću, kao i da će pokušati da stablizijuju današnju politiku.

Pokušavemo da stabilizijemo današnju politiku. Može neko sa tom politikom da se slaže ili ne slaže, ali ne može da kaže da nije utemeljena jedna nova savremena politika. Politika mira i prijateljstva, savremena i nova. Ovaj park će postati jedan od simbola Beograda. Mi smo danas ovo obeležili na skroman način. Ne sećam se da je neka stranka ovako obeležila svoju godišnjicu. Mnoge strane su zaboravlje zbog čega postoje a postojimo zbog Srbije. Kad to zaboravimo tada gubi smisao sve čime se bavimo - rekao je Šapić.