AKTUELNO

Duet Rodić-Janković se verovatno plaši mogućnosti da njihova nedela iz prošlosti ne završe pred licem pravde.

Kada se ispostavilo da nijedna od stotina laži koje je Kurir plasirao u poslednjih dva meseca, nije imala efekta Akleksandar Rodić i njegov mentor Saša Janković, pribegli su menjanju teza i kriminilaziciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Lagali su Rodić i Janković da je predsednik Vučić vlasnik Zvezde, da je palio amerčku ambasadu, da kolje po kućama političke protivnike ali da im je nudio novac da se povuku iz politike.

Pročitajte još: ŠTETOČINE PRETHODNE VLASTI NA ISTOM ZADATKU: Janković, Jeremić i Đilas ugrožavaju na stotine hiljada radnih mesta i egzistenciju naših građana!

I kad se nijedna od nabrojanih laži nijedna primila u javnosti, krenuli su u operciju povezivanja predsednika Vučića sa kriminalnim grupama. Rodićev mentor Janković, umesto da odgovori na nerasvetljenja pitanja iz svoje marčne prošlosti, zamenjuje teze i optužuje predsednika Srbije.

Janković treba da odgovori koje su mu to službe pomogle da se bez istrage iz sudskog postupka izvuče iz sitauacije u kojoj je jedan čovek ubijen njegovim pištoljem u njegovom stanu.

Treba da kaže i ko mu je istog dana nakon ubistva retroaktivno izdao dozvolu za pištolj kojim je ubistvo izvšeno. A Rodić bi, umesto što kleveta predsednika Vučića, trebalo da kaže od kog državnog sekretara i kog sudije je tražio da mu oca Radisava osude na bar sedam godina zatvora.

Duet Rodić-Janković optužuje predsednika Vučića za povezanost sa kriminalom, a svi znaju da je od dolaska na vlast Vučića uhapseno više kriminalaca nego što je bivši zastitnik građana Saša Janković u oba mandata ukupno sreo građana ili sto je Rodić u celom zivotu upoznao novinara!

Pročitajte još: KAMPANJA KURIRA PROTIV VUČIĆA 52. DAN: Rodić dokazao da umobolne psihopate mogu biti vlasnici medija!

Samo su u poslednjoj akciji Ares, u dva dana uhapšene i sudu predate 562 osobe. Istina, ovaj dvojac to ne zanima, jer dobro znaju da predsednik Vučić ne poznaje kriminalce, već se protiv njih beskompromisno bori. Najveći narkodileri su iza rešetaka, a višedecenijska neršena ubistva novinara dobijaju sudski epilog.

Možda se velemajsrtori u zameni teza i zametanju tragova Rodić i Janković plaše nulte toleranicije predsednika Vučića prema kriminalu i mogućnosti da njihova nedela iz prošlosti završe pred licem pravde. I, kad pomenusmo pravdu, ona mozda jeste spora, ali teško joj je izmaći!

#Aleksandar Rodić

#Kurir

#Saša Janković

'