AKTUELNO

Radnica Đilasovog Multikoma, Marinika Tepić ponovo je na Tviteru napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića i aktuelnu vlast u Srbiji gomilom laži i insinuacija...

Funkcioneri Srpske napredne stranke nisu joj ostali dužni:

- Opa, očigledno je da preletačica drhti pred istinom, pa udarila u nove halucinacije za velike pare od gazde. A pravi je ekspert za dilere, nema šta. Sa jednim takvim je bila nerazdvojna godinama. Samo neka se zadrži tematski na kokoškama dilerima, tu je ipak najstručnija - napisala je mlada poslanica SNS Nevena Đurić.

Pošto im laži padaju kao kula od karata, ističe poslanik SNS Nemanja Joksimović, a pajtaš iz Trstenika sudski proglašen za lažova, Đilas je morao da aktivira svog najboljeg stipendistu da brani one koji beže od poligrafa.

- Nego, zar nije najveća plantaža marihuane u Moroviću? Koke nosilje su se uželele tvojih gluposti.

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić objašnjava da je opasno prigustilo u tajkunskim redovima

- Laž im pred sudom već raskrinkana, panika radi dalje. Svako ko odbije poligraf - postaje im heroj? Ma, logično: i Đilas reče javno da odbija poligraf na pitanja o računima po belom svetu. Ima li tamo iko da stoji iza svojih reči?

Opa, izgleda da je bila povišica kod gazde Đilasa, poručila je na Tviteru Ivana Nikolić reagujući na Marinikin tvit.

- Sigurno je tajkun izabrao najposlušnijeg od svih zaposlenih lažova i megafona, da se blamira po tviteru. Samo, šta beše ono reče za farmu koka nosilja, dok se slika sa dilerima?!

Panika u redovima Multikom stranke, piše poslanik naprednjaka Dejan Kesar.

- Prvom megafonu Mariniki Tepic se prvo pričinjavala droga, paravojne formacije umesto video igrica, a sada se budi kad sanja poligraf? Advokati su najpotrebniji njenom gazdi Đilasu, da objasni one silne fiktivne pozajmice.

I Zoran Tomić imao je poruku za Mariniku:

- Opet ova iz Multikoma što je krenula u Morović pa umesto droge našla kokoške. Nije joj dosta što im je laž pred sudom već raskrinkana, što joj se cela zemlja smeje? Neka traže tajkuni advokate, bolje im je, trebaće za Dajrekt mediju i to dobri.

Autor:

#Marinika Tepić

#poslanici sns