AKTUELNO

Dok se odgovorna vlast predvođena Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom od prvog dana bori protiv pandemije i za svaki život i svaku vakcinu, Đilasovci piskaraju besmislena saopštenja, ocenjuju iz Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke.

- Prvo su bili najglasniji protiv bilo kakvih mera, organizovali su proteste u vreme zabrane okupljanja zbog epidemioloških mera, nakon toga Đilas i njegova svita su lagali da vakcina nema, a bili su prvi u redu za iste, dok su sa druge strane tražili referendum po pitanju vakcina - navodi se u saopštenju GO Beograd SNS.

Kako se dodaje, dan za danom laž do laži koje svita Dragana Đilasa plasira u njegovim medijima.

- Tako su vodili hajku protiv svake izgrađene kovid bolnice, a podsećanja radi u jeku pandemije država je izgradila čak tri kovid bolnice. Đilas i ostali koji su mu na platnom spisku su potvrdili da je gola mržnja ono što im je zvezda vodilja i da su spremni da se bore čak i na strani korone, samo da bi pošto-poto bili protiv Vučića - stoji u saopštenju.

Pokazalo se, navode iz GO SNS u Beogradu, do sada ko je ozbiljno shvatio pandemiju i kome su najvažniji upravo ljudski životi, a kome je, poput Đilasa, bilo važno lupanje u šerpe zbog mera koje je država uvodila kako bi se izborila sa koronom.

Aleksandar Vučić je, nadljudskim naporima, uspeo da nabavi respiratore i drugu medicinsku opremu, lekove, vakcine za sve građane, a Đilas, razne Marinike i drugi sateliti sve vreme samo pljuju državu.

#Beograd

#SNS